Hoppa till innehåll

Respektera våra regler på gymmet

Hej alla medlemmar på Öis gym!

Jag vill ta tillfället i akt att påminna er om vikten av att följa gymmets regler och upprätthålla en god allmän ordning. Tyvärr har det kommit till vår kännedom att vissa medlemmar tar med sig sina kompisar till gymmet, vilket inte är tillåtet enligt gymmets policy. Detta inlägg är en uppmaning till er alla att respektera dessa regler och hjälpa till att skapa en trivsam och säker träningsmiljö för alla.

Först och främst vill jag påpeka att gymmet har satt upp dessa regler av en anledning. Det finns begränsat utrymme och utrustning tillgängligt för medlemmarna, och genom att ta med gäster minskar vi möjligheten för andra att träna ordentligt. Dessutom kan det vara störande för andra medlemmar att ha personer som inte är bekanta med gymmets regler och rutiner närvarande.

För det andra är det viktigt att komma ihåg att gymmet är en plats där vi alla strävar efter att förbättra vår fysiska hälsa och nå våra individuella träningsmål. Att ta med kompisar kan leda till att fokus och koncentration störs, vilket kan vara frustrerande för de som verkligen vill få ut det mesta av sin träning. Låt oss vara respektfulla mot varandra och ge varje medlem möjlighet att träna i en lugn och ostörd miljö.

För att upprätthålla en god allmän ordning och följa gymmets regler, ber jag er att vara medvetna om följande:

1. Endast medlemmar har tillträde till gymmet. Ta inte med er gäster eller personer som inte är medlemmar. Icke-medlemmar är välkomna då vi ledare är på plats.
2. Om ni ser någon som bryter mot reglerna, var vänliga och påminn dem om gymmets policy. Ibland kan det vara en oavsiktlig överträdelse, och genom att vara hjälpsamma kan vi undvika upprepade incidenter.

Slutligen vill jag betona att vi alla har ett gemensamt ansvar att upprätthålla en positiv och respektfull atmosfär på Öis gym. Genom att följa reglerna och vara medvetna om våra handlingar kan vi skapa en träningsmiljö där alla känner sig välkomna och kan nå sina träningsmål på bästa sätt.

Tack för er förståelse och samarbete!

Med vänliga hälsningar,
Ledarna på gymmet
Björn Tosterud

Publicerad: 2023-08-01 21:53