Hoppa till innehåll

Rättelse fakturor på medlemsavgifter

God kväll.
Nu ska medlemsfakturorna vara rättade. Följande gäller:
* Har man tidigare fått familjefaktura på 1019 kr och den stämmer så kan ni betala den som ni fick i december. Har man råkat slänga den så maila supportmailen så skickar vi en kopia.
* Seniorer som betalar 200 kr kan betala den fakturan som man fått trots att det står barn 2024. Det är samma summa och i vårt register så har man koll att ni är seniorer och inte juniorer 🙂
* Det har skickats ut nya medlemsfakturor till de som inte betalalde den som gjordes i december på den summan man ska ha. Både familj, barn, vuxna och seniorer.
* De som råkat betala 200 kr trots att man är vuxen har det skickats ut en rättelse på resterande 400 kr som ska betalas.

Om det efter detta fortfarande är oklart hur man ska betala , om man inte fått någon faktura (kolla skräpposten först), fått felaktig summa eller man inte skulle ha någon faktura alls så maila support mailen så ska vi försöka svara på era frågor så snabbt som möjligt.
Har man inte möjlighet att maila så ring Julia på 070-519 09 80 (helst inte ikväll för nu är det läggdags för mig).

Alla som redan mailat supportmailen kommer vi svara på så snart som möjligt. Det har varit lite överhopat med mail efter misstaget med medlemsfakturorna.

Må gott i vintervädret.

Publicerad: 2024-01-03 21:47