Hoppa till innehåll

Stökigt i gymmet

Vi har fått information om att det varit stökigt när man har kommit till gymmet. Så den som kom till gymmet fick tillbringa 30 minuter av sin träningstid till att städa upp efter tidigare medlemmar. Detta är inte ok och vi kommer att kolla upp i loggarna vilka som har varit och tränat tidigare och ta ett samtal med dessa personer. Om man inte sköter sig kommer vi att stänga av taggarna så man inte kommer in på gymmet.
Om man vet att man lämnade lokalen ostädad efter sig så är vi tacksamma om man hör av sig och berätta det så löser vi det med ett samtal. Då slipper vi arbetet att kolla loggarna och ringa runt och kolla med de som har varit och tränat.

Man städar upp efter sig och vi hjälps åt att se till att gymmet är fräscht. För det är ju i allas intresse att vi kan träna i ett fräscht gym. Och vi vill inte behöva leka poliser och stänga av medlemmar från att träna.

Det är inte heller tillåtet att ta med sig kompisar in i gymmet som inte är medlemmar och inte ha träningskort. Även om dom bara är med och sitter titta. Speciellt i dessa pandemitider då vi har begränsat antalet besökare i lokalen.
Vi kommer att ha stickkontroller att detta efterföljs och kommer även att spärra taggarna för de som inte följer våra regler och ev fakturera kostnaden för städningen. Så var beredd att kunna visa upp ditt medlemskort ( finns i appen laget.se) .

Om det inte sköts så blir vi tvungna att installera kameror för övervakning och det vill vi helst slippa då vår grundinställning är att vi litar på att våra medlemmar sköter sig och tror att vi alla vill ha ett fräscht gym att träna i .

Skulle det vara stökigt när ni kommer så ta gärna ett kort, notera tid och skicka det till support@olmstad-is.se så får vi bra underlag att efterforska vem som har varit i lokalen tidigare.

Publicerad: 2021-04-06 10:59