Hoppa till innehåll

Återblick och gott nytt ÖIS-år!

Hej alla ÖIS-are!

Först och främst; tack för att ni är en del av den svenska idrottsrörelsen där hälsa och gemenskap är grunden. Idag är vi 981 medlemmar i klubben och vi fortsätter att öka medlemsantalet. Vi har åtta sektioner igång; bordtennis, gruppträning, gym, innebandy, orientering, seniorfotboll, skidor och ungdomsfotboll. Målet för ÖIS är att erbjuda något som passar alla och att våra barn och ungdomar fortsätter som aktiva genom hela livet.

ÖIS är en aktiv förening. Sektionerna har levererat nästan 2000 olika tillfällen för träning, matcher och tävlingar under året. Utöver detta har gymmets medlemmar tränat tusentals timmar. Under året har vi haft våra första stora ledarträffar, börjat med gemensam bokföring, justerat medlemsavgifter, installerat RedLocker, haft fixardagar och HLR-utbildning, samverkat med andra föreningar, kickat igång mattcurlingen, haft spökvandring, biokvällar och disco. Vi har medverkat på Ironman, sommarkollo, sommarsläpet, Diggiloo, valborgsfirande och Ölmstaddagen. I år har vi haft hela två vinnare av hemmavinstens storvinster, galet i relation till alla lotter som säljs i kommunen. Under året har vi har mött varandra, sett varandra och pratat med varandra. Ibland kanske till och med gjort varandras dagar lite bättre!

Personligen vill jag lyfta seniorträningen på gymmet som en riktig solskenshistoria. Så fantasktiskt att se att det aldrig är för sent att börja gymma eller att ta omtag om träningen. Jag vill även höja skidspårningen lite extra. Att se några av alla ideella krafter snabbt och med hjärta spåra upp när snön faller ger en varm och fin känsla. Och det är roligt att se att det lockar människor som aldrig annars är på ÖIS. Själv är jag inte speciellt bra på att åka skidor men jag älskar det det ändå. Snön, kylan, det krispiga och alla glada hej utmed spåret!

Jag önskar er alla ett fint 2024. Det vi vet är här och nu så njut av dagen och varandra. Hoppas vi ses på ÖIS!

Hälsningar Evelina

Publicerad: 2023-12-31 10:01